eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

FOTO: Krásné gesto, Tomáši! Rosický věnoval svůj dres vozíčkáři

Autor:
Datum: 17. 3. 2014

Když pochvala, tak hned dvojnásobná. Tomáš Rosický se blýskl v utkání s Tottenhamem i po něm. Nejprve už po dvou odehraných minutách parádním gólem zařídil Arsenalu v londýnském derby tři body a po závěrečném hvizdu se vyznamenal krásným gestem.

arsenal_logoPřiběhl k handicapovanému fanouškovi Arsenalu a věnoval mu svůj dres. Vozíčkář Glen Shorey bude na tenhle den vzpomínat ještě hodně dlouho. „Byla to má první návštěva White Hart Lane a nezapomenu na nim“ uvedl Glen na svém blogu.

„Nemohl jsem uvěřit, že za mnou přijde. Čekal jsem, že dres hodí stojícím fanouškům jako ostatní hráči. Ale všiml si mě, že jsem se radoval jako blázen, a aniž bych mu něco naznačoval, tak ke mně přišel,“ popisoval fanoušek.

A aby mu cennou trofej náhodou nevzali kolem stojící fanoušci Tottenhamu, tak mu Rosický strčil dres pod oblečení. „Pojistil to, aby mi dres hrozní fandové Tottenhamu nesebrali,“ pokračoval. „Pochybuji, že to bude Tomáš číst, ale chtěl bych mu tímto vyjádřit vděk, že završil skvělý víkend,“ zakončil fanoušek.

Tohle se ti, Tomáši, povedlo!

-pha-
Zdroj foto: Facebook


NEPŘEHLÉDNĚTE:

Messi včera zářil! Dal hattrick a zlomil další rekord

Hamšík opět nejlepší a míří ještě dál!

Mourinho údajně pokukuje po Falcaovi

TOP 3 nejvydařenější zápasy Götzeho v evropských pohárech

Reklama


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace