eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: TOP 10 gólů české reprezentace! Nádherné zásahy do sítě Francie či Nizozemí

Autor:
Datum: 21. 12. 2013

Čeští fanoušci byli v minulých letech právem pyšní na výkony i výsledky národního týmu, který porážel i ty největší reprezentační týmy na světě. Navíc především pod trenérem Karlem Brücknerem předváděli Češi atraktivní fotbal se spoustou nádherných branek.

Naši reprezentanti přitom dokázali schovat tyto góly vždy na vhodný moment. Doslova krásou přehrála Česká republika v přípravném zápase Francii, Karel Poborský zavelel pro sebe typickým zakončením k rozhodující výhře v boji o postup na úspěšné EURO 2004, ale Češi se stejným způsobem prosazovali i na závěrečných turnajích.

Nádherný a utěšený volej Milana Baroše poslal do kolen Nizozemce na mistrovství Evropy 2004, Rosického fantastická rána zase zmrazila reprezentaci USA na mistrovství světa o dva roky později. Český výběr však nedával krásné gól pouze pod Brücknerem, ale v podobném trendu pokračoval i pod Petrem Radou a Michalem Bílkem.

Živoucím důkazem je povedený trestný kop Jankulovského proti Anglii, Plašilova nečekaná trefa v duelu se Španělskem či vyzrálá kombinace z loňského listopadového přátelského střetnutí s našimi východními sousedy ze Slovenska.

-Michal Hrabal/hattrick.cz-
(zdroj fotky: facebook.com/Arsenal)

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace