eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Co bude s Rosou?! Sám se na hřiště poslat nemůžu, říká

Autor:
Datum: 5. 9. 2014

Český středopolař Tomáš Rosický toho v letošní sezoně příliš nenahrál. Na svém kontě má jen několik minut z duelu s Manchesterem City v rámci Community Shield, pár vteřin strávil na trávníku v předkole Ligy mistrů proti Besiktasi.

To je ale vše. Na další šanci si Rosa musí bohužel počkat. „Mrzí mě to také proto, že nehrajeme moc dobře. Myslím si, že bych týmu mohl v určitých fázích pomoct, ale bohužel se sám na hřiště poslat nemůžu,“ říká zkušený záložník.


ČTĚTE: Čecha čekají první soutěžní zápasy sezóny! Je připraven?


„Uvidíme, jak to bude vypadat v příštích týdnech, kdy nás čeká nabitý program. Jediné, co můžu v této nepříjemné situaci dělat, je být připravený na chvíli, až herní šance přijde a využít ji,“ dodal pro tomas-rosicky.eu.

Fakt, že Tomáš Rosický v Arsenalu dostává v současné chvíli minimum prostoru, určitě neprospěje ani naší reprezentaci. Stejný případ se týká také Petra Čecha. Přestože v nároďáku je jedničkou, v Chelsea o tuhle pozici v létě přišel.

Češi vstoupí do kvalifikace na ME 2016 v úterý, kdy se střetnou s Nizozemskem.

-Jan Hloch-
(zdroj fotky: facebook.com/Arsenal)


UŽ JSTE VIDĚLI?

Co dělá Cavani v posledních dnech? To napoví jeho Twitter!
VIDEO: Pamatujete? Takhle Nike představil Neymarovi nové střelky
Naši hráči jsou placení za marketing, nikoliv za fotbal, říká Haindlová

Reklama


Komentáře


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace